Σάρι: «Θέλω να μείνω, σε δυο χρόνια καλύτεροι από Λίβερπουλ και Σίτι»!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι... τερμάτισε την αισιοδοξία και εξέφρασε τις φιλοδοξίες που έχει με την Τσέλσι, εφόσον καταφέρει να παραμείνει στον πάγκο των «μπλε»! «Θέλω να συνεχίσω, σε δυο σεζόν θα είμαστε ίσως και καλύτεροι από Λίβερπουλ και Σίτι» είπε!  



Σάρι: «Θέλω να μείνω, σε δυο χρόνια καλύτεροι από Λίβερπουλ και Σίτι»!

Ο Ιταλός τεχνικός που στην πρώτη του αγωνιστική περίοδο στο αγγλικό ποδόσφαιρο έπρεπε να μάθει πολλά και δέχθηκε δριμεία κριτική για την εικόνα που παρουσίασε σε αρκετά παιχνίδια η Τσέλσι, έδειξε να μην πτοείται.

Δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να συνεχίσει να εργάζεται και ν' απολαμβάνεται το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ, στοχεύοντας στην διεκδίκηση της κορυφής σε δυο σεζόν...

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι υπέροχη και θέλω να παραμείνω στο πρωτάθλημα. Θέλω να συνεχίσω στην Τσέλσι, όπου το επίπεδο είναι πολύ πολύ υψηλό.

Η ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα είναι πραγματικά φανταστική. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να δουλεύω στην Αγγλία. Είμαι σίγουρος ότι σε δυο χρόνια θα έχουμε κλείσει την ψαλίδα από τις Λίβερπουλ και Σίτι και θα είμαστε και καλύτεροι από εκείνους» είπε ο Σάρι.

Κώστας Ζάλιαρης