Το πιστεύει για Πογκμπά και Αζάρ η Ρεάλ!

Αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να πάρει «πακέτο» του Πολ Πογκμπά και Εντέν Αζάρ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προβάλλεται αισιόδοξη πως εύκολα ή δύσκολα θα έρθει σε συμφωνία με τις ομάδες τους.  



Το πιστεύει για Πογκμπά και Αζάρ η Ρεάλ!

Επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες το «SkySports» αναφέρει πως οι διοικούντες τη Ρεάλ θεωρούν πως, παρά το υψηλό κόστος των δύο ποδοσφαιριστών, θα βρουν τον τρόπο να αποσπάσουν τα δικαιώματά τους.

Ταυτόχρονα στην Ισπανία αναφέρουν πως οι «μερένχες» έχουν ορισμένα ατού στο χέρι τους, εξ ου και η αισιοδοξία τους για το deal. Για τον Βέλγο επιθετικό η προσφορά τους θα αγγίζει τις 85εκατ. λίρες, αρκετά χαμηλότερη από τα 100εκατ. που ζητά η Τσέλσι, και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει σε έναν χρόνο. Θα πιέσουν με λίγα λόγια τους Λονδρέζους να τα αποδεχτούν, αφού το ρίσκο να χαθεί ως ελεύθερος θα γίνεται και μεγαλύτερο όσο περνά ο καιρός.

Όσον αφορά τον Γάλλο μέσο, ο «προβληματικός» χαρακτήρας που έχει επιδείξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η αρνητική κριτική που έχει δεχτεί στα χρόνια που αγωνίζεται στο Ολντ Τράφορντ… γυρνάει υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα προσπαθήσει να τον πάρει με λιγότερα από 120εκατ. που φαίνεται να αξιώνουν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Όλα αυτά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα χρειαστεί να περιμένουμε να τελειώσει πρώτα η σεζόν για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.