Η Τσέλσι τα… χώνει για την απουσία του Αζάρ από τους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ!

Ιδιαιτέρως ενοχλημένη για το γεγονός ότι το όνομα του Εντέν Αζάρ απουσιάζει από την κορυφαία ενδεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ για φέτος εμφανίστηκε με επίσημη ανακοίνωσή της η Τσέλσι!  



Η Τσέλσι τα… χώνει για την απουσία του Αζάρ από τους κορυφαίους της Πρέμιερ Λιγκ!

Λίγες μέρες μετά την απουσία του Βέλγου μεσοεπιθετικού από τη λίστα των 6 ποδοσφαιριστών που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου της φετινής περιόδου ήρθε και το… κόψιμο του από την καλύτερη ενδεκάδα της κατηγορίας, όπως γνωστοποίησε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA)!

Οι «μπλε» δεν άφησαν ασχολίαστη την είδηση και με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως:

«Το Νο.10 μας πραγματοποιεί μια καταπληκτική περίοδο με τρομερά εντυπωσιακές στιγμές στο παιχνίδι και το γεγονός ότι δεν επιλέχθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους μας προκαλεί έκπληξη. O Aζάρ διανύει την καλύτερή του περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ όσον αφορά τον συνδυασμό γκολ – ασίστ και μάλιστα στην κατηγορία αυτή είναι πρώτος ανάμεσα σε όλους τους παίκτες και των 20 ομάδων του πρωταθλήματος.

Άλλο ένα γκολ να σημειώσει στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και θα ξεπεράσει τα 16 που ήταν η κορυφαία του επίδοση από τη σεζόν 2016-17. Με τις 13 φετινές του ασίστ έχει ήδη ξεπεράσει κατά δύο την προηγούμενη κορυφαία του επίδοση στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία κατεγράφη τη σεζόν 2012-13», αναφέρει η ανακοίνωση των Λονδρέζων.