Πουλάει... τρέλα η Γουλβς κόντρα στο Big-6!

Όσες νίκες έχουν οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί, απέναντι στο Big-6, έχει μόνη της η Γουλβς μετά και το τρομερό 3-1 επί της Άρσεναλ! Απίστευτα αποτελέσματα από την ομάδα του Νούνο Σάντο κόντρα στις μεγάλες δυνάμεις της Πρέμιερ Λιγκ, διόλου τυχαία η παρουσία στην 7η θέση!  



Πουλάει... τρέλα η Γουλβς κόντρα στο Big-6!

Οι «λύκοι»... δεν μασάνε πουθενά!

Έχουν κοφτερά δόντια και τα δείχνουν περήφανα τη φετινή σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

Το βράδυ της Τετάρτης, απέναντι στους «κανονιέρηδες», σε ακόμα ένα ματς απέναντι σε σύλλογο που παραδοσιακά λογίζεται ανάμεσα στα «θηρία» της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουλβς έδειξε πως μόνο τυχαία δεν έχει αυτό το όνομα, αυτό το έμβλημα και πως τιμά κάθε φορά την ψυχή του λύκου...

Με το 3-1 απέναντι στους «κανονιέρηδες», έχει πλέον τέσσερις νίκες κόντρα στο Big-6, όσες έχουν μαζί οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, ενώ, είναι περισσότερες από τις νίκες που έχει καταγράψει η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο κόντρα στους συλλόγους των έξι τελευταίων θέσεων της βαθμολογίας!

Μάλιστα, στα μεγάλα ματς που έχει δώσει η Γουλβς νεοφώτιστη ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, έχει συνολικά έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ, ακόμα και από τη Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε δύσκολα εκτός έδρας με παίκτη λιγότερο!

Δείτε τα φετινά εντυπωσιακά αποτελέσματα των «λύκων»:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης