Πογκμπά: «Ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε»

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε σε συνέντευξή του στο «Sky Sports» ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος δήλωσε πως η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ντροπιαστική, υποσχόμενος παράλληλα πως όλοι οι παίκτες της ομάδας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να μην ξανά απογοητεύσουν την εξέδρα.



Πογκμπά: «Ντροπιαστικός ο τρόπος που παίξαμε»

Ο Γάλλος μέσος ανέφερε πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι:

«Μακάρι να ήξερα τι πήγε λάθος. Ήταν οι λεπτομέρειες, η επιθυμία. Μιλήσαμε για το θάρρος και ό,τι είχαμε όταν ήρθε ο προπονητής. Αυτό που δείξαμε με την Έβερτον ήταν σαν να ήμασταν μια άλλη ομάδα και αυτό δεν είναι καλό. Το να χάνουμε ένα ματς δεν είναι κάτι που θέλουμε, πόσο μάλλον όταν είναι για την τετράδα και χάνουμε 4-0.

Δεν θέλω να δείξω ασέβεια προς την Έβερτον, αλλά ο τρόπος που έπαιξα και αυτός της ομάδας ήταν ντροπιαστικός. Μετά το τέλος αφήσαμε τον προπονητή και το επιτελείο να μας μιλήσει και μας είπαν λόγια αληθή. Είπαν τι συνέβη στο παιχνίδι καθώς επίσης πως δεν δείξαμε σεβασμό στους εαυτούς μας. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση γιατί θέλουμε να παίζουμε με σεβασμό για κάθε εμπλεκόμενο με τον σύλλογο. Ξέρω ότι μπορεί να μην είναι αρκετό, αλλά θέλω να πω στους οπαδούς πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μπορεί να χάσουμε, αλλά τουλάχιστον θα το κάνουμε με καλή εμφάνιση.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο. Μόνο αν δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο, την φανέλα, τους συμπαίκτες και τους εαυτούς μας».