Πληρώνει όλα τα έξοδα της κηδείας του μικρού Νταμάρι ο Στέρλινγκ...

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε ό,τι μπορούσε για τον φίλο που τελικά έχασε, όμως, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του οικογένειας του μικρού Νταμάρι Ντόουκινς. Έτσι, θα πληρώσει όλα τα έξοδα της κηδείας του 13χρονου που «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή νικημένος από την αρρώστια...  



Πληρώνει όλα τα έξοδα της κηδείας του μικρού Νταμάρι ο Στέρλινγκ...

Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, προβαίνει σε ακόμα μια τρομερή κίνηση που φανερώνει όλη τη φιλανθρωπική του δράση, την οποία δεν θέλει να προβάλλει τόσο πολύ, αφού το κάνει από την καρδιά του για την ουσία του πράγματος κι όχι για τις εντυπώσεις.

Πριν από λίγο καιρό, είχε πληρώσει τα εισιτήρια και τα μεταφορικά για 500 παιδιά ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ».

Πλέον, θα πληρώσει και όλα τα έξοδα της κηδείας του φίλου που έχασε. Του 13χρονου Νταμάρι Ντόουκινς, τον οποίο είχε βοηθήσει τρομερά καθ' όλη τη διάρκεια της μάχης του με την αρρώστια.

Μάλιστα, είχε μεσολαβήσει και αναζητήσει συμβατό μόσχευμα για τον πιτσιρικά, ωστόσο, ο μικρός δεν πρόλαβε τελικά να διεκδικήσει ακόμα μια ευκαιρία στη ζωή και «έσβησε».

Στα πρόσφατα ματς των προκριματικών του Euro 2020, ο Στέρλινγκ είχε ετοιμάσει μπλουζάκι με μια φωτογραφία τους, αφιερώνοντας ένα από τα γκολ του στον αδικοχαμένο νεαρό, στην οικογένεια του οποίου αποφάσισε να σταθεί όσο μπορεί περισσότερο...

Κώστας Ζάλιαρης