Κλοπ: «Κρατάω αποστάσεις από τους οπαδούς μας για να μην παρασυρθώ...»!

Στις δηλώσεις του πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Κάρντιφ στην Ουαλία, ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να μεταφέρει την ψυχραιμία που τον διακατέχει, προκειμένου εκείνος και οι παίκτες του να μην παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό των οπαδών για τον τίτλο!  



Κλοπ: «Κρατάω αποστάσεις από τους οπαδούς μας για να μην παρασυρθώ...»!

«Δεν βγαίνω ούτε για γάλα!», είπε στους εκπροσώπου του Τύπου. Με τέσσερα παιχνίδια να υπολείπονται για την ολοκλήρωση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και τη διαφορά μεταξύ Μάντσεστερ Σίτυ και Λίβερπουλ να είναι στον ένα βαθμό υπέρ των «πολιτών», το παιχνίδι των «κόκκινων» στο Κάρντιφ με την τοπική ομάδα είναι μεγάλης σημασίας. Όπως φυσικά και όλα όσα τα υπόλοιπα...

Η ομάδα του Μέρσεισαιντ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος μετά το 1990 και αυτό έχει δημιουργήσει τεράστιο κλίμα αισιοδοξίας στους οπαδούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναγνωρίζοντας τη σημασία της κατάκτησης της κορυφής και της δίψας που υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι, κράτησε χαμηλούς τόνους στην συνέντευξη Τύπου.

«Μπορώ να φανταστώ ότι οι οπαδοί θέλουν να βγουν και να διασκεδάσουν, να το συζητήσουν, αλλά εμείς δεν είμαστε μέρος αυτού. Κρατάω τις αποστάσεις από τους οπαδούς λόγω του ενθουσιασμού που υπάρχει. Έχω τζιν για 20 χρόνια, οπότε δεν χρειάζεται να βγω για ψώνια! Έχω καιρό να βγω έστω για γάλα! Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην μέχρι τώρα προσπάθεια. Η κούραση δεν μας απασχολεί. Θέλουμε να παίζουμε και να κερδίζουμε και όχι να καθόμαστε στο σπίτι, παρακαλώντας να χάσουν βαθμούς οι άλλοι».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο είπε: «Είναι πολύ καλή ομάδα στον αέρα οπότε πρέπει να το προσέξουμε ιδιαιτέρως. Είδατε, μπορούσε να κερδίσει την Τσέλσι, αλλά δέχθηκε ένα γκολ οφσάιντ και έχασε το παιχνίδι. Τα παιδιά όμως σε κάθε παιχνίδι δείχνουν χαρακτήρα και επίγνωση της κατάστασης». 

Θανάσης Κρητικός