Εξαιρετική πρωτοβουλία των παικτών της Σίτι

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι καταλαβαίνουν τις οικονομικές δυσκολίες του κόσμου που υποστηρίζει την ομάδα τους και αποφάσισαν να τους διευκολύνουν για την μετακίνηση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» τον επόμενο μήνα.  



Εξαιρετική πρωτοβουλία των παικτών της Σίτι

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβησαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, αφού αποφάσισαν να πληρώσουν από την τσέπη τους το κόστος 26 λεωφορείων με οπαδούς, που θα ακολουθήσουν την ομάδα στον τελικό του FA Cup με αντίπαλο την Γουότφορντ στις 18 Μαΐου.

«Το να ταξιδεύουν σε τόσα πολλά παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο, εντός και εκτός έδρας, δεν είναι εύκολο και κάθε παίκτης της ομάδας μας καταλαβαίνει και εκτιμά αυτή την στήριξη. Η υποστήριξη των οπαδών μας κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας Βενσάν Κομπανί.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, ήταν πολύ ωραίο να ακούμε τον κόσμο μας να τραγουδά ασταμάτητα για 90 λεπτά. Έχουμε να παλέψουμε για πάρα πολλά ακόμα μέσα στην σεζόν και αυτός είναι ο τρόπος μας να πούμε ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι μαζί μας σε κάθε μάχη».

Μάλιστα ο ίδιος ο Βέλγος, είχε πληρώσει και τα εισιτήρια αρκετών φιλάθλων της Σίτι που ακολούθησαν την ομάδα στον πρώτο αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Χρήστος Κατριμουστάκης