Το πάθος και το ξέσπασμα του Ποτσετίνο (vid)

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που από καταβολής της σύγχρονης μορφής του θεσμού επιτυγχάνεται για πρώτη φορά από την Τότεναμ, προκάλεσε τεράστια δικαίωση για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Το ξέσπασμά του στο φινάλε της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι, η αντίληψη πως ξέρει πολύ καλά πόσα έχει προσφέρει στον σύλλογο.  



Το πάθος και το ξέσπασμα του Ποτσετίνο (vid)

Αποθεώθηκε. Έκανε την Τότεναμ να λογίζεται ως διεκδικήτρια του τίτλου τα προηγούμενα χρόνια. Αναμφίβολα έχει ανεβάσει το επίπεδο του κλαμπ στα αγγλικά αλλά και τα ευρωπαϊκά ύδατα.

Φέτος, κάπου όλα έδειχναν να έχουν στραβώσει. Ξεκίνησε κουβέντα αναφορικά με τις... μηδενικές μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ και τις πιθανότητες ο Ποτσετίνο ν' αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Παράλληλα, ετοιμαζόταν και το νέο γήπεδο που εν τέλει κόστισε 1 δισεκατομμύριο. Και τώρα, με νέο «σπίτι» και την ομάδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα μοιάζουν ιδανικά.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξέρει ότι βιώνει μοναδικές στιγμές. Και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Και πλέον βλέπει πως όλοι οι κόποι του αποφέρουν καρπούς. Και πετυχαίνει ακόμα περισσότερα.

Και του δικαιολογείται η αντίδραση και οι κραυγές θριάμβου στο Etihad στη λήξη του εκπληκτικού επαναληπτικού προημιτελικού με τους «πολίτες»...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης