Σόλσκιερ: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν αλλάζει σε μια νύχτα το επίπεδο...» (vid)

Ξεκάθαρος και φανερώνοντας πως έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τον αποκλεισμό από τη Μπαρτσελόνασ τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Έχουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει...» είπε.  



Σόλσκιερ: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, δεν αλλάζει σε μια νύχτα το επίπεδο...» (vid)

Ο Νορβηγός τεχνικός, έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του αντιμετώπισαν το παιχνίδι στο κομμάτι της φιλοσοφίας που όφειλαν να έχουν για τη ρεβάνς με τους «μπλαουγκράνα» στο «Καμπ Νόου».

Παρ' όλα αυτά, στάθηκε στα δυο γκολ του Μέσι σε τέσσερα λεπτά και στην πασιφανή διαφορά επιπέδου απέναντι στη Μπαρτσελόνα μετά το 3-0 στη Βαρκελώνη και το συνολικό 4-0 στην κόντρα με τους Καταλανούς.

«Κάναμε κάτι καλό για να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η αποτελεσματικότητά τους στις ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν εντυπωσιακή. Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά και σε τέσσερα λεπτά δεχθήκαμε δυο γκολ.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να γίνει σε μια νύχτα. Ξέρουμε ότι τα επόμενα χρόνια είναι καθοριστικά για να φτάσουμε στο επίπεδο που είναι η Μπαρτσελόνα και άλλες μεγάλες ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση» ήταν τα λόγια του Σόλσκιερ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης