Με τους φετινούς βαθμούς, η Λίβερπουλ θα ήταν... πρωταθλήτρια από τώρα!

Ο Γιούργκεν Κλοπ στόχευσε στους 97 βαθμούς για τη φετινή Λίβερπουλ εφόσον πάρει νίκη στο καθένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και μπορεί ακόμα κι αυτή η επίδοση να μην είναι αρκετή για τον τίτλο. Άλλα χρόνια, οι 85 πόντοι που έχει ήδη συγκεντρώσει, θα την είχαν στέψει Πρωταθλήτρια Αγγλίας!  



Με τους φετινούς βαθμούς, η Λίβερπουλ θα ήταν... πρωταθλήτρια από τώρα!

Οι «κόκκινοι» πέρασαν και το εμπόδιο της Τσέλσι με το 2-0 στο «Άνφιλντ», το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, προσπέρασαν ξανά στο +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή και ξέρουν ότι έχουν ένα ματς περισσότερο από τους «πολίτες», στους οποίους έχουν μεταφέρει ξανά το άγχος.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση είναι πολύ πιθανό το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης ανάμεσα στους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ να κρίνει το φετινό πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, παρ' όλα αυτά, αν η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κάνει το δικό της σερί, τότε πραγματικά δεν θα μπορεί κανείς να τη σταματήσει...

Με τους 85 βαθμούς που ήδη έχει φτάσει, πάντως, η Λίβερπουλ έπειτα από 34 παιχνίδια πρωταθλήματος, σε Μαραθώνιο 38 αγωνιστικών, θα μπορούσε ίσως να... έχει ήδη πάρει το στέμμα σε παλαιότερες και φυσικά πολύ διαφορετικές αγωνιστικές περιόδους.

Δείτε την παρακάτω εικόνα, υπολογίζοντας πως το '93, τα παιχνίδια ήταν 42!

Κώστας Ζάλιαρης