Ο Νέβιλ... καλεί τη Γιουνάιτεντ να κάνει αλλαγές στο ματς με τη Σίτι! (vid)

Ο Τζέιμι Κάραγκερ έμεινε να κουνάει το κεφάλι του από την απόγνωση, ακούγοντας τον Γκάρι Νέβιλ να δηλώνει πως θα μπορούσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει με ορισμένες αλλαγές στο ντέρμπι με τη Σίτι, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα για την τετράδα στο ματς με την Τσέλσι! «Όλοι θέλουν να σταματήσουν τη Λίβερπουλ για να μην πάρει τον τίτλο» είπε ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων»!  



Ο Νέβιλ... καλεί τη Γιουνάιτεντ να κάνει αλλαγές στο ματς με τη Σίτι! (vid)

Ακόμα μια από τις πολλές τηλεοπτικές στιγμές των δυο τους στο SkySports που... διαφωνούν κάθετα κι οριζόντια εκφράζοντας τις απόψεις τους για τις αγαπημένες τους ομάδες...

Ο Γκάρι Νέβιλ εξήγησε ότι είναι πάρα πολλά τα τέσσερα ματς σε διάστημα 10 ημερών για τη Γιουνάιτεντ (Μπαρτσελόνα, Έβερτον, Σίτι, Τσέλσι) και πως θα μπορούσε ν' αποδειχθεί πιο καθοριστικό για την τετράδα το παιχνίδι με τους «μπλε».

«Ξέρει ότι μας βλέπει ο Σόλσκιερ και μιλάει, αλλά όλοι θέλουν σαν απελπισμένοι να δουν τη Λίβερπουλ να χάνει τον τίτλο... Η Γιουνάιτεντ, η Έβερτον, το SkySports...» ανέφερε ο Τζέιμι Κάραγκερ για να πάρει την απάντηση από τον Γκάρι Νέβιλ: «Έχουμε γίνει... Liverpool TV εδώ κι έναν μήνα»!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης