Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0 (Ημίχρονο)

Χωρίς σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του «Άνφιλντ» ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-0 (Ημίχρονο)

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του παιχνιδιού προήλθε από την ορμή της Λίβερπουλ στα πρώτα λεπτά, με τον Μανέ να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι και τον Σαλάχ να ολοκληρώνει την προσπάθεια με «άψυχο» σουτ στην κίνηση, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Κέπα.

Με τη συμπλήρωση του 20λεπτου καταγράφηκε η πρώτη επίσκεψη της Τσέλσι στα αντίπαλα καρέ, με τον Αζάρ να υποδέχεται την μπάλα από τον Γουίλιαν. Ο Βέλγος μπήκε στην περιοχή, «άδειασε» δύο φορές τον Μάτιπ αλλά το τελείωμά του δεν προκάλεσε ανησυχία στον Άλισον.

Έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Χέντερσον μπορεί και να κατέληγε στα δίχτυα αν η μπάλα δεν κόντραρε στο πόδι του Νταβίντ Λουίζ ενώ στο ημίωρο της συνάντησης οι «μπλε» εκδήλωσαν αντεπίθεση με μία μόλις πάσα (Νταβίντ Λουίζ)! Ο Γουίλιαν έψαξε και βρήκε το χώρο που ήθελε για να σουτάρει αλλά η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο.

Στο 38ο λεπτό, Φιρμίνο, Σαλάχ και Μανέ μετέφεραν αστραπιαία την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ του Σενεγαλέζου πέρασε άουτ ενώ στο 40’ ο Κρίστενσεν αντικατέστησε τον τραυματία Ρούντιγκερ, ο οποίος αποκόμισε ζημιά στο αριστερό του γόνατο μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Χέντερσον.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Χέντερσον, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ (40’ Κρίστενσεν), Νταβίντ Λουίς, Έμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Χάντσον-Οντόι, Γουίλιαν, Αζάρ

Γιάννης Τζιουμακλής