Κλοπ: «Να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρό μας»!

Δεν υπάρχει άγχος, παρά προσμονή και ανυπομονησία για το ερχόμενο ντέρμπι με την Τσέλσι! Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το σύνθημα νίκης, προκειμένου η Λίβερπουλ να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Τι δήλωσε για το περίφημο… γλίστρημα του Τζέραρντ το 2014.  



Κλοπ: «Να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρό μας»!

«Νιώθω τη θετική ενέργεια από τους οπαδούς. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, το… συνηθίζουμε και αποκτούμε όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρόκειται για πρόοδο, μεγάλη πρόοδο. Η αντίδραση των οπαδών μας στα πρώτα 5 ή 10 δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση της Τότεναμ στο πρόσφατο ντέρμπι παιχνίδι ήταν απίστευτη! Πραγματικά νιώσαμε ένα με τους οπαδούς μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος φυσικά στον κορυφαίο στόχο της ομάδας του για φέτος, την κατάκτηση του τίτλου:

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρό μας. Όλα πάνε καλά. Η Τσέλσι όμως είναι μια πραγματικά δύσκολη ομάδα και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Θέλει και εκείνη τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίζουμε στο Άνφιλντ. Εμείς από τη μεριά μας έχουμε… μια δουλειά να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ώθηση των οπαδών μας στον αγωνιστικό χώρο».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το περίφημο… γλίστρημα του Τζέραρντ το 2014 ενάντια στους «μπλε» που στέρησε εν τέλει τον τίτλο από τους «κόκκινους»: «Δεν είμαι σίγουρος εάν το σκέφτεται κανείς άλλος εκτός από εσάς. Το άκουσα προφανώς, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Τώρα η ιστορία είναι εντελώς νέα. Το σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής, όχι το παρελθόν. Τα πάντα έχουν αλλάξει από τότε, εκτός από τα χρώματα και το όνομα της ομάδας έχουν μείνει ίδια».