Ο Πογκμπά δεν απαντάει πλέον σε ερωτήσεις για τη Ρεάλ...

Ο Γάλλος χαφ σταμάτησε ν' απαντάει σε ερωτήσεις μεταγραφικού περιεχομένου, όπως το έκανε και μετά την ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπαρτσελόνα.  



Ο Πογκμπά δεν απαντάει πλέον σε ερωτήσεις για τη Ρεάλ...

Ο Πολ Πογκμπά, μίλησε στον ισπανικό Τύπο από τη Μεικτή Ζώνη του «Ολντ Τράφορντ» μετά το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι με τους Καταλανούς για τα προημιτελικά του Champions League, όμως, ήξερε πως λογικά θα ερχόταν η ερώτηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τις σκέψεις του για το καλοκαίρι...

«Λυπάμαι αλλά θα μιλήσω μονάχα για το παιχνίδι, δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο...» ανέφερε ο διεθνής χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό, έρχεται ως συνέπεια του θέματος που προκλήθηκε στην πρόσφατη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, όταν ο Πογκμπά μίλησε για τη Ρεάλ και τη χαρακτήρισε ομάδα όνειρο που θα ήθελε ο καθένας να παίξει.

Ο Σόλσκιερ είχε κάνει προσπάθεια να το... σώσει και να το γενικεύσει, λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής του μιλούσε για το σύνολο κι όχι για τον εαυτό του και έπειτα από αυτό, φαίνεται πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία, αποφάσισε να... μετράει τα λόγια του.

Κώστας Ζάλιαρης