Μια... νέα ιστορία και μια άλλη που επαναλαμβάνεται! (vids)

Η Τότεναμ στο νέο της γήπεδο ετοιμάζεται για ιστορικές στιγμές στον αγγλικό «εμφύλιο» των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο σε επανάληψη της κόντρας τους από τους περσινούς «16» της διοργάνωσης.  



Μια... νέα ιστορία και μια άλλη που επαναλαμβάνεται! (vids)

Η φάση των «8» του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού κάνει την αρχή απόψε με... τρεις από τις τέσσερις ομάδες των δύο αναμετρήσεων να είναι από το κορυφαίο πρωτάθλημα.

Στο νέο «σπίτι» της, η Τότεναμ ετοιμάζεται για μαγική βραδιά, αφού, μετά τα εγκαίνια στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, τα «σπιρούνια» θέλουν να συνδυάσουν την ιδιαίτερη στιγμή του πρώτου τους ευρωπαϊκού αγώνα στο νεόδμητο γήπεδο με κάτι θετικό απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (22:00, CosmoteSport1 HD). Δίχως φόβο οι Λονδρέζοι και με τη νοοτροπία του Ποτσετίνο πως η συγκεκριμένη κόντρα είναι ίσως η πιο σημαντική της μέχρι στιγμής προπονητικής του καριέρας, με τον Γκουαρδιόλα να κάνει μικρά και σίγουρα βήματα προς το ... καρέ τίτλων τη φετινή σεζόν.

 

 

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ υποδέχεται την Πόρτο (22:00, CosmoteSport 2 HD), όπως ακριβώς είχε συμβεί την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μια φάση νωρίτερα από αυτή στην οποία τα λένε ξανά φέτος οι δύο ομάδες. Ο Κλοπ επισήμανε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για τους «κόκκινους» σε περίπτωση που θεωρήσουν ότι η αποστολή τους θα είναι το ίδιο εύκολη με πέρυσι, με τους «δράκους» σίγουρα να θέλουν κάτι διαφορετικό στη φετινή ιστορία τους με αντίπαλο το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης