Στον «αέρα» ο Κάρολ, χάνει τη σεζόν!

Πρόωρο τέλος λαμβάνει η φετινή παρουσία του Άντι Κάρολ στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού εν τέλει θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον αστράγαλο. Αβέβαιο το μέλλον του στην Γουέστ Χαμ, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει σε λίγους μήνες.  



Στον «αέρα» ο Κάρολ, χάνει τη σεζόν!

Όλα στραβά και ανάποδα πηγαίνουν για τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος ενημερώθηκε πως θα περάσει ακόμη μία φορά την πόρτα του χειρουργείου. Όσο και αν προσπαθούσε το ιατρικό τιμ της Γουέστ Χαμ να το αποφύγει, τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη λύση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον αστράγαλο είναι επέμβαση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κάρολ θα χάσει τα εναπομείναντα ματς της περιόδου και κατά πάσα πιθανότητα την ευκαιρία να κερδίσει νέο συμβόλαιο! Το υπάρχον εκπνέει σε λίγους μήνες και τα βρετανικά Μέσα θεωρούν δύσκολο να του γίνει πρόταση ανανέωσης. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο παιχνίδι του ποδοσφαιριστή καταγράφηκε στις 27/02 ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ συνολικά φέτος μετρά 12 συμμετοχές χωρίς γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.