Νίκη σωτηρίας για Μπέρνλι, «τρίποντο» με Μιλιβόγεβιτς η Κρίσταλ Πάλας

Τεράστιο «διπλό» επί της Μπόρνμουθ σημείωσε η Μπέρνλι για την 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με σκορ 3-1 στο «Vitality». Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς δέκα λεπτά πριν το τέλος κέρδισε η Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Νιούκαστλ, ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της υποβιβασμένης Χάντερσφιλντ η Λέστερ (4-1).



Νίκη σωτηρίας για Μπέρνλι, «τρίποντο» με Μιλιβόγεβιτς η Κρίσταλ Πάλας

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι 1-3

Μπορεί η Μπόρνμουθ να προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπαρνς αλλά η Μπέρνλι κατάφερε να φέρει... τούμπα το ματς μέσα σε 139 δευτερόλεπτα με τέρματα των Γουντ (18’) και Γουέστγουντ (20’). Το τρίτο τέρμα των φιλοξενούμενων πέτυχε στο 56’ ο Μπαρνς και τα «κεράσια» έμειναν χωρίς εντός έδρας νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς.

Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας 0-1

Για 11ο φετινό παιχνίδι χωρίς νίκη απέναντι σε συλλόγους του Λονδίνου παρέμεινε η Νιούκαστλ, με τους «αετούς» να φτάνουν στους τρεις βαθμούς της νίκη με 10ο φετινό πέναλτι του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο (80’). Με το σημερινό αποτέλεσμα μπήκε τέλος και στο σερί των πέντε συνεχόμενων «τριπόντων» που μετρούσαν στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος οι «καρακάξες».

Χάντεσφιλντ-Λέστερ 1-4

Καμία αντίσταση από την υποβιβασμένη Χάντερσφιλντ δεν συνάντησε η Λέστερ, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν το αρνητικό σερί που τους θέλει να μην σκοράρουν περισσότερα από ένα τέρματα στα τελευταία 22 εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Τίλεμανς (24’), Βάρντι (48’, 84’ πεν.) και Μάντισον (79’) τα γκολ των νικητών, μείωσαν προσωρινά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μόι οι γηπεδούχοι (52’).

Γιάννης Τζιουμακλής