Τρελές οι απαιτήσεις του Μπέιλ, απομακρύνεται η Γιουνάιτεντ

Υπέρογκες χαρακτηρίζονται από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οικονομικές απαιτήσεις του Γκάρεθ Μπέιλ. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ουαλού στο «Ολντ Τράφορντ».



Τρελές οι απαιτήσεις του Μπέιλ, απομακρύνεται η Γιουνάιτεντ

Είναι λίγο πολύ γνωστό πως ο χρόνος του 29χρονου άσου στη Ρεάλ Μαδρίτης τελειώνει, καθώς οι «μερένχες» ετοιμάζονται να τον πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές εκπνέει το 2022.

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν σε συνδυασμό με τη μέτρια χρονιά που πραγματοποιεί ο διεθνής άσος δεν ευνοούν στη συνέχιση της συνεργασίας και πολλοί είναι οι σύλλογοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις για να κινηθούν για την περίπτωσή του στο τέλος της σεζόν.

Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες συγκαταλέγονται και οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι δεν δείχνουν ωστόσο διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Μπέιλ τις 450 χιλιάδες λίρες ανά εβδομάδα που φαίνεται να ζητά, με βάση βρετανικά δημοσιεύματα.

Τζέιντον Σάντσο και Κάλουμ Χάτζον-Οντόι παρουσιάζονται ως εναλλακτικές για τα επιθετικά άκρα που οραματίζεται ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εν όψει της νέας χρονιάς και ο Εντ Γούντγουορντ προφανώς και βλέπει με καλύτερο μάτι το ενδεχόμενο επένδυσης σε έναν εκ των δύο, από τη χορήγηση ενός αστρονομικού συμβολαίου σε έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει κλείσει τα 30 στις 16 Ιουλίου...

Γιάννης Τζιουμακλής