Άγνωστο το μέλλον του Ιγουαΐν

Άγνωστο είναι για το Μαουρίτσιο Σάρι το αν θα κρατήσει στην Τσέλσι τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει πως ό,τι και να γίνει ο Αργεντινός πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.



Άγνωστο το μέλλον του Ιγουαΐν

«Φυσικά και θα τον ήθελα, αλλά εξαρτάται από τον σύλλογο και από την Γιουβέντους. Η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη για την ώρα.

Ο Γκονσάλο πρέπει να βελτιωθεί στο αγωνιστικό και το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά πιστεύω επίσης πως μας έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Ξέρετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο τον πρώτο καιρό όταν έρχεσαι στην Πρέμιερ Λιγκ. Μπορείτε να πάρετε ως παράδειγμα και τον Λουίς Σουάρες όταν είχε αποκτηθεί στα μισά της σεζόν από την Λίβερπουλ. Δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά για έναν επιθετικό, το να προσαρμοστεί κατευθείαν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική του κατάσταση και με τον καιρό θα γίνει κατάλληλος για το πρωτάθλημα. Από την άλλη είμαστε τυχεροί που έχουμε και τον Ζιρού γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες, οπότε θα τους χρειατούμε και τους δύο», είπε χαρακτηριστικά.