Ράμσεϊ: «Νίκη με Ουντινέζε»

Αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην ¶ρσεναλ να ταξιδέψει στην Ιταλία για τη ρεβάνς με την Ουντινέζε χωρίς ανησυχία θέλουν να πάρουν σήμερα οι «κανονιέρηδες», όπως τόνισε ο ¶αρον Ράμσεϊ λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Έμιρεϊτς»!



Ράμσεϊ: «Νίκη με Ουντινέζε»

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αναγκάζεται φέτος να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από τους προκριματικούς γύρους, αφού πέρυσι έχασε στο… νήμα την τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ για την απευθείας είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Ράμσεϊ στην επίσημη ιστοσελίδα της ¶ρσεναλ, και στάθηκε στην ανάγκη ευρείας νίκης και ασφαλώς στο «μηδέν» παθητικό:

«Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και ελπίζουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με ανάλογο αποτέλεσμα. Πρέπει να σκοράρουμε και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Αυτή είναι η αποστολή μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά αν αγωνιστούμε βάσει της αξίας μας θα τα καταφέρουμε».