Αναβαθμίζει την κουζίνα στο «Κάρινγκτον» ο Σόλσκιερ

Με γρήγορο ρυθμό σημειώνονται πλέον οι αλλαγές στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να εγκαθιστά νέο τμήμα στο χώρο της κουζίνας του Κάρινγκτον, ώστε να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα και με πολύ φαγητό οι παίκτες του, μετά την πρωινή τους προπόνηση.  



Αναβαθμίζει την κουζίνα στο «Κάρινγκτον» ο Σόλσκιερ

Ο Νορβηγός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», δεν ήταν ικανοποιημένος με το χρόνο που έπαιρνε στους παίκτες του να εξυπηρετηθούν όσο αναφορά τις ανάγκες του σε φαγητό, με αποτέλεσμα να ζητήσει την εγκατάσταση ενός συστήματος ταχείας εξυπηρέτησης στην κουζίνα της ομάδας στο Κάρινγκτον.

Οι παίκτες θα συνεχίσουν να τρώνε με το υπόλοιπο προσωπικό της ομάδας, χωρίς να χρειάζεται πλέον να περιμένουν για πολύ ώρα για να πάρουν όλοι φαγητό.

Αυτό αποτελεί μία από τις πολλές αλλαγές που έχει επιφέρει ο Σόσλκιερ στην ομάδα του Μάντσεστερ, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον για τους παίκτες του.

Δεν είναι, άλλωστε, ο πρώτος που επιχειρεί κάτι τέτοιο στον σύλλογο. Στο παρελθόν, υπήρξαν και άλλοι προπονητές όπως ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο Λουίς Φαν Χαάλ και ο Ζοσέ Μουρίνιο που είχαν δοκιμάσει αντίστοιχες τακτικές, με σκοπό να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

Γιάννης Γατσούλης