Το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών επέστρεψε με... άγριες διαθέσεις

Μπορείτε, αν θέλετε, να «περιπλανηθείτε» για ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια ή μέχρι να παγώσει ο χρόνος. Να ψάχνετε ατελείωτα να βρείτε τη ρετρό ζακέτα της πρωταθλήτριας κόσμου Αγγλίας του 1966, τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ, τις φιγούρες του Μέσι ή του Κριστιάνο και τα κορυφαία αθλητικά παπούτσια της αγοράς.  



Το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών επέστρεψε με... άγριες διαθέσεις

Ή, πολύ απλά, μπορείτε απλά να μπείτε στο sportarena.gr και να τα βρείτε όλα σ' ένα μόνο site, το οποίο έχει περισσότερα από 6000 προϊόντα προκειμένου να μπείτε και να διαλέξετε ό,τι τραβάει η φίλαθλη ψυχή σας.

Στο sportarena.gr κάθε ομάδα έχει το δικό της micro shop- αν, φερ' ειπείν, σας έχει πάρει προσφάτως τα μυαλά ο Σαλάχ και αρνείται να τα γυρίσει πίσω, στο section της Λίβερπουλ  έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 372 προϊόντα.

Παράλληλα, στο ανανεωμένο site θα βρείτε πάσης αθλητικής φύσεως αναμνηστικά (3155 προϊόντα), καθώς επίσης και περισσότερες από 250 ρετρό εμφανίσεις και ρούχα εν γένει (πόσο... έρωτας η φανέλα της Κροατίας του 1992, έτσι;) για να ντυθείτε στα χρώματα της ποδοσφαιρικής/μπασκετικής σας καψούρας.

Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα και για τηλεφωνικές παραγγελίες: παίρνετε στο 2106773366, λέτε τον κωδικό του προϊόντος που θέλετε ν' αγοράσετε και μετά από λίγες μέρες το πακετάκι με τα «καλούδια» φτάνει στο σπίτι σας.

Αν, λοιπόν, είστε αμετανόητος φαν και έχετε κουραστεί από το συνεχές ψάξιμο, υπάρχει μια... αρένα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως και θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Ακριβώς: το www.sportarena.gr