Έρχεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στη Γιουνάιτεντ!

Στην Αγγλία εκτιμούν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαιτέρως… καυτό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εκτός από τις προσθήκες θα προχωρήσει και σε μαζική εκκαθάριση του υπάρχοντος ρόστερ!  



Έρχεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στη Γιουνάιτεντ!

Όπως αναφέρει το «SkySports», ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη περίοδο! Ανάμεσα στα σχέδιά του είναι να… αποφορτίσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι σαφώς ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του στο «Ολντ Τράφορντ», συνεπώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι του χρόνου θα παίζει σε νέα ομάδα.

Μια ανάσα από την αποχώρησή του είναι ο Άντερ Ερέρα, ο οποίος μένει ελεύθερος και υπάρχει η πληροφόρηση ότι έχει συμφωνήσει ήδη με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμη ένας που δεδομένα θα πει «αντίο» είναι ο Αντόνιο Βαλέντσια που επίσης μένει ελεύθερος, ενώ υπάρχουν σκέψεις για την παραχώρηση του Μάρκος Ρόχο ο οποίος έχει πάρει άδεια να προπονείται με την Εστουδιάντες!

Εξίσου… επισφαλής είναι και η θέση του Ματέο Νταρμιάν που συνεχίζει να απασχολεί τη Γιουβέντους, αλλά και του Ντιόγκο Νταλότ!