Ο Στέρλινγκ έβαλε τον Μπονούτσι στην θέση του!

Στην θέση του έβαλε τον Λεονάρντο Μπονούτσι με δύο «τιτιβίσματα» στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Ραχίμ Στέρλινγκ, μετά το αισχρό σχόλιο του παίκτη της Γιουβέντους για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο συμπαίκτης του, Μόισε Κιν.



Ο Στέρλινγκ έβαλε τον Μπονούτσι στην θέση του!

Κατά το παιχνίδι της «Γηραιάς Κυρίας» κόντρα στην Μπολόνια, το ανερχόμενο αστέρι της έγινε θύμα ρατσιστικής επίθεσης καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, μόνο και μόνο για να σκοράρει και να πάει να απαντήσει στους ανεγκέφαλους πανηγυρίζοντας με ανοιχτά τα χέρια.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπονούτσι, συμπαίκτης του Κιν, βγήκε και δήλωσε πως η ευθύνη πρέπει να βαρύνει 50-50 τις δύο πλευρές. Δηλαδή, όχι μόνο δεν κατέκρινε την επίθεση, αλλά ούτε στάθηκε στον κατά πολύ μικρότερο συμπαίκτη του, ο οποίος βρήκε υποστήριξη από τον Μπλεζ Ματουιντί, που παίζει επίσης στην Γιουβέντους.

Στο πλευρό του στάθηκε και ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος πήρε θέση μέσω Twitter με δύο ειρωνικά σχόλια για τον Μπονούτσι, με το δεύτερο να λέει χαρακτηριστικά πως το μόνο που μπορείς να κάνεις με αυτές τις δηλώσεις είναι μόνο να γελάς.

Well said!