Με τον Μουρίνιο, κάτι τέτοιο δεν το έπαθε ποτέ η Γιουνάιτεντ! (vid)

Από την εποχή του Λουίς Φαν Χάαλ είχε να ηττηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε παιχνίδι που είχε προβάδισμα στο σκορ, όπως συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο «Μολινό», στην αναμέτρηση με τη Γουλβς!  



Με τον Μουρίνιο, κάτι τέτοιο δεν το έπαθε ποτέ η Γιουνάιτεντ! (vid)

Οι φοβεροί και τρομεροί «λύκοι» πήραν δεύτερη νίκη μέσα στην ίδια σεζόν από το 1979-1980 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού, έχοντας πετάξει τους «κόκκινους διαβόλους» εκτός Κυπέλλου Αγγλίας, πήραν «τρίποντο» και στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Γουότφορντ, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, βίωσε την πρώτη του ήττα ως ο νέος μόνιμος κόουτς της ομάδας με το αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στην αναμέτρηση του «Μολινό», ωστόσο, το πάθημα του συλλόγου του Μάντσεστερ ήταν τέτοιο που είχε να συμβεί από την εποχή του Λουίς Φαν Χάαλ!

Επί Μουρίνιο, ποτέ η Γιουνάιτεντ δεν είχε ηττηθεί σε παιχνίδι που είχε πάρει κεφάλι στο σκορ και η αμέσως προηγούμενη φορά ήταν τον Μάιο του 2016, στην ήττα με σκορ 3-2 από τη Γουέστ Χαμ. Τότε, οι φιλοξενούμενοι στο «Άπτον Παρκ» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ, είχαν κάνει ανατροπή για το 2-1 και εν τέλει έφυγαν με άδεια χέρια από το Λονδίνο. 

Κώστας Ζάλιαρης