Δεν βιάζεται η Τσέλσι με Χάντσον-Οντόι

Διατεθειμένη να κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι είναι η Τσέλσι για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Χάντσον-Οντόι στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που έχει κάνει στον νεαρό διεθνή εξτρέμ...  



Δεν βιάζεται η Τσέλσι με Χάντσον-Οντόι

Με τους «μνηστήρες» για τον 18χρονο άσο να πληθαίνουν και τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τους «μπλε», μιας και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σ’ένα χρόνο, η διοίκηση της Τσέλσι φαίνεται να μην βιάζεται να εξασφαλίσει την υπογραφή του Άγγλου εξτρέμ άμεσα.

Μετά και τις αλεπάλληλες προσπάθειες της Μπάγερν Μονάχου να δελεάσει την Τσέλσι να της παραχωρήσει τον Χάντσον-Οντόι τον Γενάρη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του προσφάτως πρωτοεμφανιζόμενου με τα χρώματα της εθνικής Αγγλίας εξτρέμ.

Η Τσέλσι ωστόσο, δεν φαίνεται να αγχώνεται από τις «σειρήνες» που ηχούν, αλλά ούτε και από τον χρόνο που την πιέζει, αν και γνωρίζει ότι αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την υπογραφή του το καλοκαίρι, ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει το μέλλον λείαν συντόμως, αφού το 2020 λήγει το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους. «Αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις έως τώρα των δύο πλευρών δεν είναι το ποσό που θα λαμβάνει ο Χάντσον - Οντόι, αφού η Τσέλσι του προσφέρει το ποσό των 100.000 λιρών την εβδομάδα, αλλά ο χρόνος συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το ντεμπούτο του παίκτη του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά υπογράμμισε και αρκετές από τις αδυναμίες του. Η επιμονή του Ιταλού τεχνικού να τον κρατάει στον πάγκο, έχει φέρει τον Άγγλο εξτρέμ να μετρά μόλις εννέα λεπτά παραπάνω αγωνιστικής δράσης με την Τσέλσι όλη την χρονιά, απ' ό,τι με την εθνική ομάδα, σε μόλις δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε (119 έναντι 110 λεπτών συμμετοχής).

Παρ’όλα αυτά, ο Σάρι επιμένει στην τακτική του, τονίζοντας πως είναι πιο εύκολο να ξεκινάς έναν νεαρό παίκτη σε ματς εθνικών ομάδων, σε σχέση με ένα ματς για την Πρέμιερ Λιγκ.

Γιάννης Γατσούλης