Στα ίδια γκολ με Ανρί ο Αγουέρο!

Ο φοβερός και τρομερός Σέρχιο Αγουέρο σκόραρε ξανά για τη Μάντσεστερ Σίτι στο 2-0 επί της Φούλαμ και συνέχισε απτόητος και ακάθεκτος, φτάνοντας στην επίδοση του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ και διατηρώντας την κορυφή των σκόρερ για τη φετινή σεζόν κόντρα στα υπόλοιπα «κανόνια».  



Στα ίδια γκολ με Ανρί ο Αγουέρο!

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Αργεντινός στράικερ που έχει γράψει ιστορία στους «πολίτες» και έχει προσφέρει τρομερά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έπιασε και τις επιδόσεις του μεγάλου, Τιερί Ανρί, όπως τις είχε καταγράψει εκείνος στην Άρσεναλ!

Για φέτος, είναι στα 19 τέρματα στο πρωτάθλημα, πάνω από Ομπαμεγιάνγκ, Κέιν, Μανέ και Σαλάχ και οδηγεί την κούρσα δίχως φόβο και με απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του ώστε να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα για το back-to-back πρωτάθλημα, ενώ, ισοφάρισε τα γκολ του Τιερί Ανρί που είναι ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά για την Άρσεναλ!

Ο Γάλλος νυν προπονητής είχε πετύχει 228 γκολ σε 376 ματς για τους «κανονιέρηδες», με τον Αγουέρο να φτάνει τα 228 γκολ στην ιστορία της παρουσίας του στη Σίτι, σε 328 παιχνίδια!

Παράλληλα, σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, είναι στην 7η θέση μαζί με τον Ζερμέιν Ντεφό με 162 γκολ, ένα λιγότερο απ' όσα είχε πετύχει ο Ρόμπι Φάουλερ, ο Ανρί είναι στην 5η θέση με 175, ο Φρανκ Λάμπαρντ στην 4η με 177 τέρματα και η πρώτη τριάδα αποτελείται από τους Άλαν Σίρερ (260), Γουέιν Ρούνεϊ (208) και Άντι Κόουλ (187).

Κώστας Ζάλιαρης