Χειροκρότημα και αποθέωση παρά τον υποβιβασμό στη Χάντερσφιλντ (vid)

Ο κόσμος της Χάντερσφιλντ χειροκρότησε παίκτες και προπονητή μετά την επιβεβαίωση του υποβιβασμού της ομάδας, αφού ήταν καταδικαστική τελικά η ήττα (2-0) από την Κρίσταλ Πάλας.  



Χειροκρότημα και αποθέωση παρά τον υποβιβασμό στη Χάντερσφιλντ (vid)

Ο Γιαν Ζίβερτ ανέλαβε κάτι τρομερά δύσκολο και τελικά αποδείχθηκε ακατόρθωτο όταν προσελήφθη στη θέση του Βάγκνερ, που είχε κουραστεί ψυχολογικά κουβαλώντας το φορτίο των ευθυνών και της προσπάθειας να διορθώσει πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα.

Η Χάντερσφιλντ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ματσάρει την ποιότητα άλλων κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, ισοφαρίζοντας τη χειρότερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ στο κορυφαίο πρωτάθλημα, όταν η Ντέρμπι Κάουντι επίσης είχε υποβιβαστεί με έξι ματς ν' απομένουν, στις 29 Μαρτίου του 2008, ακριβώς 11 χρόνια και μια μέρα νωρίτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να πέσουν οι «terriers» έπειτα από δύο σεζόν στην Πρέμιερ, χρειάστηκαν οι νίκες των Μπέρνλι (2-0 επί της Γουλβς) και Σαουθάμπτον (1-0 στην έδρα της Μπράιτον).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@htafcinstagram fans applaud their players, as their side is relegated with 6 games remaining this season. 👏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

 

Κώστας Ζάλιαρης