Σόλσκιερ: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα...»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μονιμοποίησή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.



Σόλσκιερ: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα...»

Ο Νορβηγός τεχνικός υπέγραψε την Πέμπτη (28/3) τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους», παρουσιάστηκε το απόγευμα στο «Ολντ Τράφορντ» και εν συνεχεία είπε δυο λόγια για το προπονητικό του μέλλον στον αγαπημένο του σύλλογο.

«Πρόκειται για ένα αθώο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ένα όνειρο που υπήρχε πάντα μέσα στο μυαλό μου. Για μένα είναι τεράστια τιμή που αναλαμβάνω αυτή τη γιγάντια ευθύνη»

«Από τη μεριά μου θα συνεχίσω να είμαι απλά ο εαυτός μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και θα δουλέψω σκληρά για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. Δουλεύω ήδη τρεις μήνες με τα παιδιά και όλα κυλούν υπέροχα. Ο δρόμος είναι όμως μακρύς για όλους μας...»

«Ο στόχος της κατάκτησης της Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί την πυξίδα μας. Δεν μπορώ να μείνω ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από τη στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα σε μια περίοδο που το καταφέρναμε με τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο» ολοκλήρωσε αναφερόμενος φυσικά στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Γιάννης Τζιουμακλής