Αποφασισμένος να πετύχει στην Σίτι ο Φόντεν

Έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι από την νέα σεζόν είναι ο Φιλ Φόντεν, βάζοντας στην άκρη τις προτάσεις από αρκετούς γερμανικούς συλλόγους για δανεισμό.  



Αποφασισμένος να πετύχει στην Σίτι ο Φόντεν

Αποφασισμένος να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι με σκοπό να καθιερωθεί σε αυτήν, είναι ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός, ο οποίος μέχρι στιγμής αρκείται σε μικρές ευκαιρίες, την ώρα που αρκετοί «μνηστήρες» έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Από την πλευρά τους οι «πολίτες», υποστηρίζουν ότι ο Φόντεν θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με την σταδιακή μείωση του χρόνου του Νταβίντ Σίλβα, τονίζοντας ότι θέλουν να παραμείνει ένα «δικό τους παιδί» στην ομάδα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σε αναμέτρηση με την Κ-21 της Αγγλίας, ο Φόντεν έδειξε να μη βρίσκεται στην επιθυμητή φυσική κατάσταση λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του σε συλλογικό επίπεδο.

Στον Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ασκηθεί έντονη κριτική για τις ελάχιστες και σποραδικές ευκαιρίες που δόθηκαν στον νεαρό να αποδείξει την αξία του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι: «Κάθε χρόνο θα γίνεται δυνατότερος. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο αλλά ακόμα έχει να αποδείξει πολλά».

Αρκετές γερμανικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη με δανεισμό την επόμενη σεζόν πιστεύοντας πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα της χώρας του. Ο Φόντεν ωστόσο, ζει μαζί με την οικογένεια του και δυσκολεύεται και μόνο στην ιδέα να την αποχωριστεί, σε αντίθεση με τον πρώην συμπαίκτη του Τζέιντον Σάντσο που έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι του σε ηλικία 14 ετών.

Χρήστος Κατριμουστάκης