Τα επιτεύγματα του Ζιρού μπαίνουν στο μάτι του Σάρι (pic)

Έπειτα απ' όσα κατάφερε με την εθνική ομάδα της Γαλλίας και το γεγονός πως είναι πλέον 3ος σκόρερ όλων των εποχών για τους «τρικολόρ», ο Ολιβιέ Ζιρού επιστρέφει στην Τσέλσι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στα social media φροντίζουν για να ... πάρει ακόμα περισσότερους πόντους στα μάτια του Μαουρίτσιο Σάρι.  



Τα επιτεύγματα του Ζιρού μπαίνουν στο μάτι του Σάρι (pic)

Ο Γάλλος επιθετικός που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα αλλά έχει μιλήσει ειλικρινά όταν έχει αναφερθεί στο μέλλον του και τις πιθανότητες αυτό να είναι μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» από το καλοκαίρι και μετά, παίρνει ευκαιρίες μονάχα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στον επίσημο λογαριασμό της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο twitter, αναρτήθηκε το τρομερό στατιστικό που θέλει τον Γάλλο στράικερ να έχει πετύχει 9 γκολ σε 14 τελικές προσπάθειες στο Γιουρόπα Λιγκ και η Τσέλσι έδειξε να... εγκρίνει με την επαναδημοσίευση της ανάρτησης.

Ο Ζιρού επιστρέφει στο Λονδίνο για να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι και να δείξει ότι έχει αδικηθεί κατάφωρα από το γεγονός πως ο Ιταλός κόουτς δεν τον επιλέγει για τα βασικά του σχέδια σε περισσότερα παιχνίδια...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης