Ξανά σε φουλ ρυθμούς έπειτα από 3,5 μήνες ο Γκόμες!

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μπαίνουν οι τραυματίες της Λίβερπουλ, με σημαντικότερη την επάνοδο του Τζο Γκόμεζ έπειτα από 3,5 μήνες! Ερωτηματικό για το παιχνίδι με την Τότεναμ ο Αλεξάντερ Άρνολντ που έχει πρόβλημα στη μέση.  



Ξανά σε φουλ ρυθμούς έπειτα από 3,5 μήνες ο Γκόμες!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε γνωστό ότι ο Τζο Γκόμεζ επιστρέφει στις προπονήσεις και σύντομα θα είναι διαθέσιμος για τα δύσκολα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Άγγλος υπέφερε από ένα χτύπημα χαμηλά στο γόνατο που αποκόμισε στο παιχνίδι του Δεκεμβρίου με τη Μπέρνλι και έμεινε εκτός δράσης για τρεισήμισι μήνες. Σύμφωνα πάντως με τον Γερμανό προπονητή, δεν είναι ακόμη έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης:

«Είναι ευχάριστο ότι ο Γκόμεζ δεν είναι πλέον τραυματίας, όμως πρέπει να δουλέψει στην αντοχή όπως έκανε ο Τσάμπερλεϊν. Ήταν εκτός για 15 εβδομάδες οπότε πρέπει να προπονηθεί στη φυσική κατάσταση για να μπορέσει να βοηθήσει στη συνέχεια».

Από την άλλη ο Αλεξάντερ Άρνολντ δεν συμμετείχε στην αποστολή της Αγγλίας για τα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι σε Τσεχία και Μαυροβούνιο, αφού τραυματίστηκε στη μέση. «Ο Τρεντ πονάει εκεί. Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι θα αγωνιστεί με τη Τότεναμ, θα το δούμε γιατί πρόκειται για ύπουλο τραυματισμό και πρέπει να ξεκουραστεί», είπε ο Κλοπ.

Παράλληλα αναμένει τη βοήθεια των Σακίρι και Τσάμπερλεϊν αφού συμμετέχουν σε πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων.

Θανάσης Κρητικός