Από το '84 είχε να σκοράρει 5+ φορές σε διαδοχικά ματς η Αγγλία! (vids)

Κάτι λιγότερο από 35 χρόνια είχε να σημειώσει τέτοιες επιδόσεις στο σκοράρισμα η εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά τα 10 τέρματα που σημείωσε στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, σκορπώντας τις Τσεχία και Μαυροβούνιο!  



Από το '84 είχε να σκοράρει 5+ φορές σε διαδοχικά ματς η Αγγλία! (vids)

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι πλέον τέτοια που «καθαρίζει» τα παιχνίδια και φροντίζει να το κάνει με άνεση, απολαμβάνοντας το ματς και σκοράροντας όσο περισσότερο μπορεί να το κάνει, κόντρα σε αντιπάλους που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να την κοντράρουν.

Μετά το 5-0 επί των Τσέχων στο «Γουέμπλεϊ» την περασμένη Παρασκευή, ήρθε το 5-1 επί του Μαυροβουνίου το βράδυ της Δευτέρας στην Ποντγκόριτσα και σε δυο επίσημα παιχνίδια τα «τρία λιοντάρια» έφτασαν στα 5+ γκολ, για πρώτη φορά από τον Νοέμβρη του 1984!

Η αμέσως προηγούμενη φορά που σημειώθηκε κάτι τέτοιο, ήταν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986, όταν αρχικά στις 17 Οκτώβρη του 1984 κατεγράφη νίκη με τελικό σκορ 5-0 επί της Φιλανδίας και στο αμέσως επόμενο ματς, στην Τουρκία, την 14η Νοέμβρη του '84, η Αγγλία έφτασε στο τρομερό 8-0!

Δείτε εκείνα τα παιχνίδια:


Κώστας Ζάλιαρης