Τεράστιος Σερ Άλεξ: Συγκέντρωσε και χάρισε 405.000 λίρες στο εθνικό σύστημα υγείας!

Έχοντας αισθανθεί τεράστια ευγνωμοσύνη προς τους γιατρούς τον φρόντισε τον Μάιο του 2018, όταν διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πραγματοποίησε event για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να τα δωρίσει στο εθνικό σύστημα υγείας!  



Τεράστιος Σερ Άλεξ: Συγκέντρωσε και χάρισε 405.000 λίρες στο εθνικό σύστημα υγείας!

Ο ζωντανός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώην προπονητής της ομάδας, πολυνίκης κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» και παντοτινός υποστηρικτής του κλαμπ, προχώρησε σε τρομερή κίνηση για να ενισχύσει τα νοσοκομεία και το National Health System.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, προγραμμάτισε και πραγματοποίησε event σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να παραχωρηθούν στο εθνικό σύστημα υγείας και η πρωτοβουλία του πήγε εξαιρετικά καλά.

Μάλιστα, παρών στο event ήταν και ο Γιούργκεν Κλοπ, με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε να φτάνει στις 405.000 λίρες!

Από την πρώτη στιγμή και την πρώτη του εμφάνιση, έστω και με μήνυμα μέσω βίντεο, έπειτα από την σοβαρότατη περιπέτεια της υγείας του, τον περασμένο Μάιο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε λόγια για να ευχαριστήσει τους γιατρούς και το νοσοκομείο του Salford Royal and Alexandra Hospital όπου και του έσωσαν τη ζωή μετά την εγκεφαλική αιμορραγία.

Έτσι, από καιρό φαίνεται πως είχε στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο θα ανταπέδιδε την φροντίδα και το έκανε με τρομερό τρόπο, αποδεικνύοντας το μεγαλείο του...

Κώστας Ζάλιαρης