Νίκη για Μάνσφιλντ, γκολ σε Σρούσμπερι και Μάκλσφιλντ

Η στήλη της περασμένης εβδομάδας επιβεβαιώθηκε κατά τα 2/3 της, παρόλα αυτά εμείς κάναμε για μια ακόμη φορά το απόλυτο. Και αυτό γιατί το τρίτο παιχνίδι, αυτό της Μπέρι αναβλήθηκε λόγω πλημυρισμένου γηπέδου με συνέπεια να μας επιστραφεί ως μονάδα.



Νίκη για Μάνσφιλντ, γκολ σε Σρούσμπερι και Μάκλσφιλντ

Στα πιο φρέσκα νέα τώρα, έχουμε τα προκριματικά παιχνίδια για το επόμενο EURO να διεξάγονται αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να μην έχουμε αγωνιστική για την Championship(και φυσικά για όλες τις «μεγάλες» κατηγορίες), έχουμε όμως πλήρη δράση σε League One και League Two. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο «Φίλντ Μιλ» του Μάνσφιλντ, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Κρου. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: η γηπεδούχος είναι στην 3η θέση και θέλει να διατηρηθεί εκεί όσο τίποτα άλλο μιας και αυτή η θέση δίνει απευθείας άνοδο. Η Κρου αντίστοιχα είναι στο μέσον αυτής δίχως προφανή στόχο. Η Μάνσφιλντ είναι η 2η καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος με ρεκόρ 12Ν-5Ι-2Η και γκολ 31-11 ενώ η Κρου είναι η 2η χειρότερη ομάδα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με 2Ν-6Ι-11Η και 11-29 γκολ. Και η νίκη της γηπεδούχου προσφέρεται από το Pamestoixima.gr στο 2,05. Δεν βλέπω το λόγο που είναι τόσο ψηλά αλλά με βάζει σε σκέψεις. Στράφηκα στα πλούσια ειδικά του Pamestoixima.gr και κρατάω το όβερ 1,5 ομαδικό για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2,00 και το ελκυστικότατο 1,70 που κοστολογεί την επιλογή «1Χ και όβερ 1,5 γκολ».

Στο «Γκρινχαους» του Σρούσμπερι, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Πόρτσμουθ. Μπλεγμένη στις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία η γηπεδούχος(στο +1 από την 21η θέση), κυρίως εξαιτίας του πολύ άσχημου διμήνου από 15/12 ως αρχές Φεβρουαρίου που είχε. Καλή στην έδρα της με 8Ν-7Ι-4Η και 22-19 γκολ, δείχνει την προσπάθεια που κάνουν η πρόσφατη φόρμα της με 2Ν-1Ι-2Η.Η Πόρτσμουθ είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για απευθείας άνοδο(στο -4 από τη 2η θέση). Είναι σταθερά η καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ στα τελευταία 6 ματς εκτός έδρας έχει ισάριθμα αμφίσκορα. Το κίνητρο των δύο αντιπάλων είναι πολύ μεγάλο, κάτι που κάνει το ενδεχόμενο να πετύχουν από ένα γκολ οι σημερινοί αντίπαλοι αρκετά πιο πιθανό από αυτό που δείχνει η απόδοση του 2,00 που προσφέρει το Pamestoixima.gr.

Στο «Μος Ρόουζ», η Μάκλσφιλντ αντιμετωπίζει τη Στίβενειτζ. Η γηπεδούχος είναι στο -3 από τη σωτηρία με ένα ματς λιγότερο από τη Γέοβιλ που κυνηγά. Το οξύμωρο με την περίπτωση της είναι στα εντός έδρας παιχνίδια. Σε 18 ματς έχει 4Ν-7Ι-7Η και γκολ 19-29, όμως αυτά τα 19 γκολ τα έχει πετύχει σε 15 από τα 18 παιχνίδια. Δηλαδή δεν έχει πετύχει γκολ μόνο σε 3/18 εντός έδρας ματς. Η Στίβενειτζ είναι κοντά στις θέσεις των πλει οφ(στο -5) αλλά υπάρχουν καλύτερες ομάδες από αυτήν που τις «δικαιούνται». Στα τελευταία 5 εκτός έδρας ματς έχει 4 αμφίσκορα. Αμφίρροπη αναμέτρηση η σημερινή καθώς μιλάμε για δύο απρόβλεπτες ομάδες, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η επιλογή σε απόδοση 1,80 από το Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά

Μάνσφιλντ-Κρου 1Χ και όβερ 1,5 1,70

Σρούσμπερι-Πόρτσμουθ γκολ/γκολ 2,00

Μακλσφιλντ-Στίβενειτζ γκολ/γκολ 1,80

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

 

Νίκος Κεραμύδας