Σε γεμάτο «Γουέμπλεϊ» ξεκινάει η Αγγλία τα προκριματικά του Euro 2020 (vid)

Sold out είναι το αποψινό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απέναντι στους Τσέχους, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020. Τουλάχιστον μια θέση στα πλέι-οφ έχει εξασφαλισμένη η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λόγω της κατάκτησης του γκρουπ στο οποίο συμμετείχε στο Nations League (συμμετέχοντας στο φετινό Final-4 της διοργάνωσης).  



Σε γεμάτο «Γουέμπλεϊ» ξεκινάει η Αγγλία τα προκριματικά του Euro 2020 (vid)

Με τους Στόουνς, Ντελφ, Λόφτους – Τσικ, Σο, Αλεξάντερ – Άρνολντ και Μάρκους Ράσφορντ να έχουν βγει νοκ-άουτ επιστρέφοντας στις ομάδες τους, τον Γουόρντ – Πρόους να κερδίζει μια θέση στην αποστολή και τον Καλούμ Χάντσον – Οντόι να παίρνει την παρθενική του κλήση στο ανδρικό τμήμα της εθνικής ομάδας, η Αγγλία παρατάσσεται απόψε απέναντι στους Τσέχους στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 2019 και φυσικά για τα προκριματικά του Euro 2020.

Στο ίδιο γκρουπ συμμετέχουν ακόμα οι Βουλγαρία, Κόσοβο και Μαυροβούνιο, με την τελευταία συνάντηση Άγγλων και Τσέχων να εντοπίζεται πίσω στο 2008 (ισόπαλο ματς 2-2 επί αγγλικού εδάφους).

Τα «τρία λιοντάρια» ξεκινούν την «περιπέτειά» τους στα προκριματικά του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχοντας ανακοινώσει sold – out στο «Γουέμπλεϊ»!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης