Ανέβασε και η Γιουνάιτεντ τα εισιτήρια, αλλά δίνει την διαφορά στους οπαδούς!

Έχοντας κάνει ανεπιτυχείς προσπάθειες να πείσει την Μπαρτσελόνα να κατεβάσει τις τιμές των εισιτηρίων των ταξιδιωτών οπαδών της στην Βαρκελώνη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να ζητήσει κι αυτή από τον κόσμο των «μπλαουγκράνα» τα ίδια χρήματα για το ματς των «8» του Champions League, με την υποσημείωση πως θα προσφέρει μέρος του ποσού σε όσους πάνε στην Ισπανία για την ρεβάνς.



Ανέβασε και η Γιουνάιτεντ τα εισιτήρια, αλλά δίνει την διαφορά στους οπαδούς!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν με έντονη δυσαρέσκεια να ζητείται από τους οπαδούς τους το ποσό των 120 ευρώ για ένα «μαγικό χαρτάκι» του δεύτερου ματς των δύο πλευρών για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, κάτι το οποίο προσπάθησαν να αλλάξουν με συζητήσεις που έκαναν με την Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά τους οι Καταλανοί ισχυρίστηκαν πως οι τιμές σε τέτοια παιχνίδια (νοκ-άουτ) είναι οι ίδιες για τους οπαδούς όλων των ομάδων που επισκέπτονται το «Καμπ Νόου» και πως δεν είναι... προσωπικό το θέμα, με τον κόσμο της Γιουνάιτεντ βέβαια να απαιτείται να καταβάλει ένα ποσό που δεν έχει ξανά δώσει ποτέ για να παρακολουθήσει από κοντά ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς.

Επίσης, για την ιστορία, από την Μπαρτσελόνα τέθηκε και το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και το κατά πόσο αυτά είναι πιο οικονομικά στο γήπεδό της (σ.σ από 120 ευρώ για όλα τα εντός έδρας ματς) συγκριτικά με αυτά που ισχύουν στο «Ολντ Τράφορντ» και την Πρέμιερ Λιγκ στο σύνολό της.

Κάπου εκεί η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αποφάσισε να ανακοινώσει πως από (περίπου) 85 ευρώ θα ανεβάσει κι αυτή το ποσό στα 120 για την εξέδρα των φιλοξενούμενων, αλλά πως από την πλευρά της συνεισφέρει με την διαφορά που προκύπτει από την αρχική τιμή, πληρώνοντας ένα αρκετά σημαντικό ποσό στο εισιτήριο των δικών της ταξιδιωτών μία εβδομάδα αργότερα. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι «κόκκινοι διάβολοι» ζήτησαν συγγνώμη από τους Καταλανούς οπαδούς που θα πρέπει να φορτωθούν αυτοί τις απαιτήσεις της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Γιώργος Σιάφας