Η Σάντερλαντ... απογειώθηκε μετά τη σειρά στο Netflix!

Η τρομερή σειρά που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν του υποβιβασμού της Σάντερλαντ στη LeagueOne, έκανε πολύ πιο συμπαθητική την ομάδα στους ουδέτερους φιλάθλους, κάτι που φανερώνεται από τους αριθμούς στα social media του συλλόγου!  



Η Σάντερλαντ... απογειώθηκε μετά τη σειρά στο Netflix!

Το «Sunderland 'Til I Die» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ν' αντιληφθεί ο κόσμος πόσο επηρεάζεται ένας ολόκληρος ποδοσφαιρικός οργανισμός από τ' αποτελέσματα και τον υποβιβασμό.

Πόσο μπορεί να επιδρά η κάκιστη πορεία της ομάδας στην ψυχολογία των παικτών, τι κινήσεις μπορεί να κάνουν εκείνοι είτε για να πάρουν μεταγραφή είτε για να... πληρώνονται δίχως να παίζουν αλλά και πόσο μπορεί να αλλάζει το κλίμα ακόμα και στα μαγειρεία του προπονητικού κέντρου μιας ομάδας που βυθίζεται.

Έπειτα από την κυκλοφορία της σειράς των «μαυρόγατων», είναι εντυπωσιακή η αύξηση των αριθμών σε ό,τι έχει να κάνει με τα social media του κλαμπ.

Στο Facebook της Σάντερλαντ υπήρξαν 2,3 εκατομμύρια χρήστες της σελίδας που παρακολούθησαν βίντεο, ενώ στο twitter προστέθηκαν 13.500 ακόλουθοι.

Στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube σημειώθηκαν 2.600 νέες εγγραφές, με 550.000 προβολές (αύξηση κατά 30% τη σεζόν 2018-2019).

Στην επίσημη σελίδα του συλλόγου παρατηρήθηκε άνοδος 35% στην επισκεψιμότητα!

Κώστας Ζάλιαρης