Γουίλιαν: «Εγώ θέλω να μείνω, αλλά... »

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στην Τσέλσι, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο και ακόμα δεν γνωρίζει τις προθέσεις του κλαμπ... «Δεν ξέρω αν θέλουν από την ομάδα να παραμείνω στο ρόστερ», τα λόγια του παίκτη.  



Γουίλιαν: «Εγώ θέλω να μείνω, αλλά... »

Ο Γουίλιαν μεταγράφηκε στην Τσέλσι το 2013 από την Ανζί της Ρωσίας και έχει εξελιχθεί σε καθοριστικό παίκτη στα έξι χρόνια παρουσίας του σε αυτή, έχοντας κατακτήσει δις την Πρέμιερ Λιγκ και ένα FA Cup.

Σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο, έχοντας όμως τους ενδοιασμούς του για το αν η διοίκηση είναι πρόθυμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

«Έχω ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου και φυσικά θέλω να συνεχίζω να παίζω για την ομάδα. Η Τσέλσι είναι πολύ ξεχωριστή για μένα. Έχω κερδίσει τίτλους εδώ και έχω άριστες σχέσεις με τους οπαδούς και τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ. Νιώθω άνετα και είμαι πολύ χαρούμενος όταν παίζω καλά και σκοράρω. Δίνω το κάτι παραπάνω», δήλωσε ο 30χρονος Βραζιλιάνος αναφορικά με τις σκέψεις για το μέλλον του.

Ωστόσο έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας εκφράζοντας την ανησυχία του για τη συνέχιση της συνεργασίας τους: «Δεν ξέρω αν θέλουν να μείνω και αν θα μου προσφέρουν νέο συμβόλαιο». Φέτος, ο Γουίλιαν έχει κομβικό ρόλο στη πορεία της Τσέλσι, καθώς μετράει 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι γκολ.

Θανάσης Κρητικός