Ο Γκιγκς απάντησε στον Ζλάταν: «Μάλλον ξέρει περισσότερα από εμάς...» (vid)

Ο Ράιαν Γκιγκς με απόλυτη ψυχραιμία, αρκούσε να πετάξει μια και μόνο σπόντα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφορικά με την κόντρα που άνοιξε ο Σουηδός σούπερ σταρ με την Τάξη του '92 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αντιμετώπιση που είχε πριν από λίγο καιρό ο Πολ Πογκμπά.  



Ο Γκιγκς απάντησε στον Ζλάταν: «Μάλλον ξέρει περισσότερα από εμάς...» (vid)

Ο πρώην σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» και νυν επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, βγήκε στην αντεπίθεση τώρα που η κατάσταση στη Γιουνάιτεντ έχει εκτονωθεί και αναφέρθηκε σε όσα άκουγε να λένε για τον καλό του φίλο, Πογκμπά, στους τελευταίους μήνες της θητείας του Ζοσέ Μουρίνιο στο κλαμπ του Μάντσεστερ...

«Εκείνοι δεν μιλούσαν ποτέ, ούτε... κουνιούνταν από τη θέση τους αν δεν ζητούσαν την άδεια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Γι' αυτό δεν τους άρεσε που ο Πογκμπά έφυγε για λίγα χρόνια και επέστρεψε στην ομάδα. Τώρα που μιλάνε, δεν ξέρω αν πάλι... χρειάζονται την άδεια του Φέργκιουσον για να σχολιάσουν στην τηλεόραση.

Ο Πογκμπά έχει όλες τις ικανότητες για να γίνει ο κορυφαίος όλων στον κόσμο. Είναι καλό παιδί, ακούει, δουλεύει πολύ και θέλει να γίνει όσο μπορεί καλύτερος» είπε ο Ζλάταν, με τον Γκιγκς ν' απαντάει σε συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, λέγοντας:

«Όταν έχουμε παίξει μεταξύ μας στο σύνολο περισσότερα από 2.000, τότε ναι, έχουμε δικαίωμα να μιλάμε...

Μερικές φορές είναι θετική η κριτική μας, άλλες φορές αρνητική. Είμαστε οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαστε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να λες την άποψή σου και να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Υποθέτω ότι εκείνος ξέρει περισσότερα από εμάς για τη Γιουνάιτεντ...». 

Κώστας Ζάλιαρης