Κουβεντιάζουν για απομάκρυνση του Σάρι στην Τσέλσι!

Κρίσιμες συζητήσεις για το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Τσέλσι είναι σε εξέλιξη το τελευταίο εικοσιτετράωρο και δεν θεωρείται απίθανο να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της διακοπής των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες. 



Κουβεντιάζουν για απομάκρυνση του Σάρι στην Τσέλσι!

Πληροφορίες που μεταδίδει και το SkySports κάνουν λόγο για σημαντικά στελέχη της ομαδας που είναι σε διαρκείς συσκέψεις με έντονο προβληματισμό για το γεγονός πως η ομάδα δεν δείχνει να έχει ένα σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό και η εικόνα με την Έβερτον στο Κυριακάτικο ματς ενίσχυσε τους πολέμιους του Ιταλού τεχνικού. 

Προς το παρόν ο Σάρι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του England365.gr δείχνει να έχει υποστήριξη της ισχυράς κυρίας που παίρνει αποφάσεις στην Τσέλσι, της Μαρίνα Γκρανόφσκαγια, η οποία επέμεινε και στην πρόσληψή του το καλοκαίρι.

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές για τον αντικαταστάτη του Σάρι; 

Αυτό, ωστόσο, μπορεί άμεσα να αλλάξει, αφού πια οι υποστηρικτές του Σάρι μέσα στα αποδυτήρια είναι ελάχιστοι και αυτό ισως μετρήσει πολύ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες βοηθάει άλλωστε  στη λήψη αποφάσεων αφού μετά πια θα είναι τα πάντα στην τελική ευθεία, με την Τσέλσι να κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτος τετράδας για δεύτερη σερί σεζόν κάτι χωρίς προηγούμενο επι Αμπράμοβιτς...