Αυτό που έχει κάνει η Νιούκαστλ σε δυο χρονιές είναι... ΑΠΙΘΑΝΟ! (pic)

Αυτό που δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί και για κανέναν λόγο, το έχει κάνει η Νιούκαστλ. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, έχει να παρουσιάσει τους ίδιους ακριβώς αριθμούς, όχι απλά σε επίπεδο βαθμών ή νικών, αλλά σε όλα τα αποτελέσματα και όλα τα γκολ!  



Αυτό που έχει κάνει η Νιούκαστλ σε δυο χρονιές είναι... ΑΠΙΘΑΝΟ! (pic)

Οι «καρακάξες», το περασμένο Σάββατο στο τελευταίο παιχνίδι τους πριν από τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 στο Vitality Stadium απέναντι στη Μπόρνμουθ με γκολ στο φινάλε.

Με αυτό τον βαθμό, έφτασαν στους 35 για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έπειτα από 31 ματς και τους ίδιους πόντους είχε στο ίδιο σημείο της σεζόν και πέρυσι.

Τυχαίο; Ναι και είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο. Πάμε παρακάτω...

Η ισοπαλία αυτή απέναντι στους «cherries» ήταν η 8η για το τρέχον πρωτάθλημα, όπως και πέρυσι τέτοια εποχή. Τυχαίο κι αυτό; Ναι... Και προχωράμε...

Ίδιες νίκες, ίδιες ήττες, ίδια γκολ υπέρ και ίδια γκολ κατά! Όλα ίδια! Σαν δυο σταγόνες νερό! Η περσινή και η φετινή Νιούκαστλ στο πέρας της 31ης αγωνιστικής είναι... το ίδιο πράγμα!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης