Επόμενη στάση… «Tottenham Hotspur Station»!

Στο δρόμο που χάραξε η Άρσεναλ θα «περπατήσουν» οι άνθρωποι της Τότεναμ, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην μετονομασία του σιδηροδρομικού σταθμού που βρίσκεται έξω από τη νέα έδρα της ομάδας.

Advertisement
Επόμενη στάση… «Tottenham Hotspur Station»!

Τα «σπιρούνια» θα αγωνίζονται από τις 3 Απριλίου (σ.σ. Κρίσταλ Πάλας) στο ολοκαίνουργιο γήπεδο χωρητικότητας 61.000 θέσεων και η μετάβαση στη νέα εποχή φαίνεται πως περιλαμβάνει και επιπλέον αλλαγές οι οποίες δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός που βρίσκεται έξω από το σπίτι των «σπιρουνιών» έχει σήμερα την ονομασία «White Hart Lane Station» και οι Λονδρέζοι επιθυμούν την μετονομασία του σε «Tottenham Hotspur Station».  

Κάτι ανάλογο είχε πραγματοποιήσει και η Άρσεναλ όταν μετακόμισε από το «Χάιμπουρι» στο υπερσύγχρονο «Έμιρειτς», βαφτίζοντας εκ νέου τη στάση «Gillespie Road» σε «Arsenal Station».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το εν λόγω εγχείρημα  απαιτεί εκτός των άλλων και –πολύ- χρήμα καθώς αναμένεται να στοιχίσει στη διοίκηση του συλλόγου το ποσό των 14.5 εκατομμυρίων ευρώ!

Γιάννης Τζιουμακλής