Η Γουλβς πέταξε εκτός ημιτελικών Κυπέλλου την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την έκπληξη των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας έκανε η Γουλβς, η οποία πέταξε εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1!



Η Γουλβς πέταξε εκτός ημιτελικών Κυπέλλου την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το πίστεψαν περισσότερο και τα κατάφεραν!

Οι «λύκοι» έκαναν το παιχνίδι τους κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» και ανταμείφτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα πολύ καλό πρώτο. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο κράτησε πίσω την ομάδα του στα πρώτα λεπτά με σαφή εντολή να παίξει για ακόμη μία φορά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων που γνωρίζει πολύ καλά, με την πρόοδο να έρχεται όσο κυλούσαν τα λεπτά.

Χωρίς να έχουν απειληθεί ιδιαίτερα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και να τεστάρουν τον Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος έκανε μια σπουδαία επέμβαση στα τελειώματα του Α’ μέρους για να κρατήσει μακριά από την εστία του σίγουρο γκολ. Στα αξιοσημείωτα και μια φάση ίδια με αυτήν στο ματς κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με σουτ του Νταλότ να σταματάει πάνω στο χέρι του Χότα αλλά το πέναλτι να μην καταλογίζεται μετά και από την χρήση του VAR.

Ο νωθρός ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε και μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια, μόνο που τότε ήταν ώρα να έρθουν τα γκολ που διεκδίκησε περισσότερο η Γουλβς. Το σκορ άνοιξε ο Ραούλ Χιμένεθ μετά από φάση διαρκείας στο 70ο λεπτό, για να ακολουθήσει το πολύ όμορφο τέρμα του Ντιόγκο Ζότα έξι λεπτά αργότερα μετά από ιδανική κόντρα επίθεση. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Μάρκους Ράσφορντ.

Κάπως έτσι μπήκε τέλος σε έναν στόχο της Γιουνάιτεντ για φέτος, που καλείται να βάλει τα δυνατά της απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Champions League και να κλειδώσει μια θέση στην τετράδα. Η Γουλβς ακολουθεί Γουότφορντ και Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Μίλγουολ - Μπράιτον.

Γιώργος Σιάφας