Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (Ημίχρονο)

Η έκπληξη της χρονιάς συντελείται μέχρι στιγμής στο «Λίμπερτι»! Η Σουόνσι βρίσκεται 45 λεπτά μακριά από το να πετάξει εκτός ημιτελικών FA Cup την Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κύκνους» να προηγούνται στο ημίχρονο με σκορ 2-0!



Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι 2-0 (Ημίχρονο)

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εμφάνιση γεμάτη θράσος απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο με πέναλτι το οποίο υπέπεσε ο Ντελφ ανατρέποντας τον Ρόμπερτς! Ο Γκράιμς ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ πετώντας τον Έντερσον στην απέναντι γωνία. 1-0!

Εννέα λεπτά αργότερα οι «κύκνοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με εξαιρετική αντεπίθεση, την οποία ολοκλήρωσε με έξοχο πλασέ ο πρώην άσος των «πολιτών», Μπέρσαντ Σελίνα. Η μεγαλύτερη φάση της ομάδας του Γκουαρντιόλα καταγράφηκε στο 35ο λεπτό, όταν ο Γκράιμς ανέκοψε πάνω στη γραμμή του τέρματος  πλασέ του Νταβίντ Σίλβα από το ύψος της μικρής περιοχής!

Οι συνθέσεις

Σουόνσι: Νόρντφελντ, Φαν ντερ Χορν, Γκράιμς, Ρόμπερτς, Κάρτερ-Γουίκερς, Μπάιερς, Σελίνα, Φάλτον, Ρούτλετζ, Ντάιερ, Τζέιμς

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ντελφ, Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα, Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ, Σανέ, Γκαμπριέλ Ζεσούς

Γιάννης Τζιουμακλής