Ντιναμό Κιέβου-Τσέλσι 0-3 (Ημίχρονο)

Με δύο τέρματα του Ολιβιέ Ζιρού (5’, 33’) και άλλο ένα του Μάρκος Αλόνσο (45+1’) προηγείται η Τσέλσι με σκορ 3-0 της Ντιναμό Κιέβου μετά από 45 αγωνιστικά λεπτά στο «Ολιμπίσκι».



Ντιναμό Κιέβου-Τσέλσι 0-3 (Ημίχρονο)

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψαν οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι το δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, αφού η πρόκριση για τα προημιτελικά του UEFA Europa League έχει ήδη «κλειδώσει».

Ο Ολιβιέ Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 5ο μόλις λεπτό με κοντινό πλασέ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γουίλιαν και κεφαλιά του Λόφτους-Τσικ ενώ στο 33’ ο Γάλλος επιθετικός «έγραψε» το 2-0 επίσης από κοντινή απόσταση. Εκπληκτική η σέντρα του Αλόνσο στη συγκεκριμένη φάση.

Το 3-0 σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ισπανός αριστερός μπακ έπειτα από σέντρα του Χάτζον-Οντόι ο οποίος συνεργάστηκε υπέροχα με τον Ζιρού. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βγάλουν τελική στο ματς.

Οι συνθέσεις

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Μπούρντα, Καντάρ, Κετζιόρα, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Σεπελίεφ, Τσιγκάνκοφ, Σαπαρένκο, Φ. Περέιρα, Γκαρμάς

Τσέλσι: Κέπα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Ζαμπακόστα, Αλόνσο, Καντέ, Κόβασιτς, Λόφτους-Τσικ, Χάτζον-Οντόι, Γουίλιαν, Ζιρού

Γιάννης Τζιουμακλής