Η μαμά Σανέ εμποδίζει το νέο συμβόλαιο

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να υπογραφεί νέο συμβόλαιο με τον Σανέ σε συνέχεια των ανανεώσεων που πραγματοποιεί στα deal με τους παίκτες, όμως η μητέρα του Γερμανού εξτρέμ μπαίνει εμπόδιο στις συζητήσεις! Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει προς το παρόν...  



Η μαμά Σανέ εμποδίζει το νέο συμβόλαιο

Η Ρεγκίνα Γουέμπερ, Ολυμπιονίκης με χάλκινο μετάλλιο στους Αγώνες του '84 για τη Δυτική Γερμανία, μπήκε στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, παρά το γεγονός ότι τον νεαρό ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο πατέρας του και μάνατζερ με έδρα την Αγγλία.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος ξεκίνησε με πεσμένη ψυχολογία, αφού δεν ήταν σταθερό μέλος της ενδεκάδας.

Σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και μέχρι στιγμής έχει συμπληρώσει 25 συμμετοχές στη κούρσα κατάκτησης του πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Σίτι βρίσκεται σε διαδικασία επέκτασης των συμβολαίων σημαντικών μονάδων του ρόστερ της. Εφόσον εξασφαλιστεί και η παραμονή του Σανέ, θα έχουν ολοκληρωθεί επεκτάσεις συμβολαίων 12 παικτών από τον περασμένο Ιανουάριο!

Τελευταίος που εξασφάλισε την συνέχιση της καριέρας του στους «πολίτες» ήταν ο Μπερνάρντο Σίλβα, που θα είναι μέλος του κλαμπ μέχρι και το 2025.

Θανάσης Κρητικός