Και ο Μπέκαμ στο φιλικό της ομάδας του ‘99!

Παρών στο μεγάλο φιλικό που θα διεξαχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» σε αναβίωση του αξέχαστου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου το 1999, θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! «Ανυπομονώ να παίξω», δήλωσε ο Άγγλος σταρ.  



Και ο Μπέκαμ στο φιλικό της ομάδας του ‘99!

Στο φιλικό που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου, η εντυπωσιακή ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» που κατέκτησε το Treble τη σεζόν 1998/99, θα πατήσει και πάλι το χορτάρι στο «Θέατρο των Ονείρων». Ο Μπέκαμ και άλλες εμβληματικές μορφές, όπως ο Γιαπ Σταμ, ο Πολ Σκόουλς, τα αδέρφια Νέβιλ και ο Νίκι Μπάτ, θα τεθούν και πάλι υπό τις οδηγίες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση των νέων του Μάντσεστερ.

Το παιχνίδι διοργανώθηκε από τον οργανισμό της ομάδας, 20 χρόνια μετά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, του FA Cup και του Τσάμπιονς Λιγκ με την ανατροπή της Γιουνάιτεντ στα δύο λεπτά των καθυστερήσεων του τελικού, απέναντι στη Μπάγερν.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μέλος και μεγάλο αστέρι εκείνης της ομάδας, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το φιλικό, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σκέψη ότι θα επιστρέψω στο «Όλντ Τράφορντ». Το 1999 ήταν μία εκπληκτική σεζόν και το να αναβιώσουμε αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ ωραίο» είπε και πρόσθεσε, για το ότι θα βρεθεί και πάλι με τους τότε συμπαίκτες του:

«Το να είμαστε και πάλι μαζί σαν ομάδα υπό τον Σερ Άλεξ είναι κάτι πολύ μεγάλο. Ανυπομονώ!».

 

 

Θανάσης Κρητικός