Απασφάλισε ο Κλοπ για Νέβιλ: «Γι' αυτό είναι στο στούντιο κι όχι σε πάγκο... »

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πως μόνο σε κάποιον προπονητή της Λίβερπουλ θα μπορούσε να γίνει ερώτηση για την... προτεραιότητα που θα έπρεπε να μπει ανάμεσα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, έπειτα από την αναφορά του Γκάρι Νέβιλ για την ανάγκη των «κόκκινων» να παρατήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. «Γι' αυτό είναι στο στούντιο κι όχι σε κάποιον πάγκο» είπε ο Κλοπ!  



Απασφάλισε ο Κλοπ για Νέβιλ: «Γι' αυτό είναι στο στούντιο κι όχι σε πάγκο... »

Ο κόουτς των «κόκκινων», δεν ήταν και πολύ χαρούμενος με την ερώτηση που του έγινε έπειτα και από -1 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και τον ανοιχτό επαναληπτικό των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν Μονάχου μετά το 0-0 στο «Άνφιλντ».

«Θα το πω δημόσια, παρατήστε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλειστείτε από τη Μπάγερν...» είχε αναφέρει ο Γκάρι Νέβιλ ως τηλεσχολιαστής, για να πάρει πλέον την απάντηση του Κλοπ:

«Σε κάτι τέτοιο καλείται ν' απαντήσει κάποιος μόνο αν είναι προπονητής της Λίβερπουλ και απέναντι έχει έναν τηλεσχολιαστή που έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι εύκολο να κάθεσαι σ' ένα γραφείο και ν' ασκείς κριτική. Γι' αυτό κάτι τέτοιοι δεν είναι σε πάγκο ομάδας και βρίσκονται μέσα σε ένα στούντιο. Δίχως παρεξήγηση, αλλά είναι τεράστια η διαφορά...».

Κώστας Ζάλιαρης